informatie

Er was eens een klein meisje…

Corrie Gielen is succesvol eigenaar van Chrisal en produceert milieuvriendelijke reinigingsproducten voor de industrie.
Zijn kleindochter Laura wordt geboren met een zeldzame ziekte, die haar immuunsysteem dermate aantast, dat zij nagenoeg voortdurend in een verzorgingstehuis moet verblijven.
Het probleem voor Laura is haar leefomgeving. Door de aantasting van haar immuunsysteem is zij erg vatbaar voor bacteriële infecties. Grootvader Corrie besluit al zijn krachten en expertise in te zetten om de levenskwaliteit van zijn kleindochter te verbeteren.

De oplossing: probiotica

Het wordt zijn missie om een oplossing te ontwikkelen die de levensomstandigheden voor Laura zouden verlichten. Hij richt zijn onderzoek op de probiotica. Het probleem is, dat tot dusver niemand erin was geslaagd om probiotica stabiel en werkzaam te krijgen voor uitwendig gebruik. Corrie Gielen slaagt er uiteindelijk in de probiotica via een biologisch proces stabiel te maken. Vanaf dan gaat alles heel snel. Hij laat enkele testen doen via een Duits onderzoekslabo. Het resultaat is verbluffend.
De doorbraak van Chrisal is geweldig nieuws! Nu is er eindelijk een oplossing voor Laura. In de instelling waar Laura verblijft, wordt het product getest met indrukwekkende resultaten. Het risico op infecties wordt verminderd met maar liefst 65%! Haar gezondheid verbetert dermate, dat zij na amper 3 maanden probiotische behandeling de weekenden thuis met haar zusjes kan doorbrengen.

Het eerste werkzame probiotische reinigingsproduct ter wereld is een feit!

Omdat de gezondheid van zijn kleindochter primeert, biedt Corrie de producten gratis aan het tehuis aan. Ondanks de overtuigende resultaten en de spectaculaire verbetering van Laura’s leefsituatie, besluit de conservatief ingestelde directrice van het verzorgingstehuis tot ieders verbijstering op een dag het product echter niet langer meer te gebruiken. De directrice verschuilt zich achter het feit dat er (op dat ogenblik) nog geen wetenschappelijke studies waren over het gebruik van probiotische schoonmaakproducten en blijft doof voor alle overtuigende argumenten. Laura’s kamertje wordt opnieuw behandeld met chemische desinfectanten.
Voor de kleine Laura heeft dit ingrijpende gevolgen: haar gezondheid gaat er drastisch op achteruit en op een dag in januari 2009 wordt een zoveelste bacteriële infectie haar fataal.

Probiotische producten voor iedereen toegankelijk

Vanaf die dag wordt het de missie van Chrisal om mensen over de gehele wereld toegang te geven tot de voordelen van probiotische verzorgings- en reinigingsproducten.
Chrisal heeft intussen meer dan 14 jaar ervaring opgebouwd in probiotische onderhouds- en verzorgingsproducten en investeert permanent in Research & Development. Vandaag is Chrisal de wereldleider in volledig natuurlijke probiotische hygiëne producten die veilig zijn voor mens en natuur.
De probiotische producten van Chrisal worden intussen verkocht in 58 landenGa naar webshop