Probiotische luchtbehandeling voor een gezond binnenklimaat in huis, kantoor, openbare ruimte of auto.

HOE WERKT HET ?

 

 
Niet alle oppervlakken kunnen via gewone reiniging voldoende behandeld worden. Sommige zijn te moeilijk toegankelijk (plafonds, luchtkanalen…) en andere kunnen onvoldoende frequent gereinigd worden (tapijt, gordijnen, radiatoren…). Daarom werd de Probinano Home & Office mister ontwikkeld die ALLE oppervlakken permanent met de Synbio® technologie behandelt.

Via ultrasoon geluidsgolven worden synbiotisch geladen waterpartikels gevormd van amper 1µm groot (een duizendste van een millimeter!). Dit geeft een zeer fijne synbiotische mist die meteen doorheen de lucht en alle ruimtes wordt verdeeld. Hierbij kunnen de pre- en probiotica op alle oppervlakken in de ruimte worden aangebracht. De Home & Office mister vernevelt ongeveer 1 miljoen probiotica per seconde waardoor reeds na enkele minuten de hele ruimte gevuld is met goede bacteriën. De prebiotica zorgen daarna voor de verdere ontwikkeling van een goede microflora.​
 
Picture
 
 
Picture
Een ongezonde microflora in de omgeving.

Picture
Een gezonde synbiotische microflora in de omgeving.

KLINISCH BEWEZEN!

Meer dan 10 jaar onderzoek in ziekenhuizen op 12.000 patiënten, toonde aan dat oppervlakken bezetten met probiotica aanleiding geeft tot:
  • Verlaging van risico op ziektekiemen met meer dan 80% permanent.
  • Verlaging van antibioticaresistentie onder ziektekiemen
  • 54,8% minder infecties

Caselli et al, 2018Reducing healthcare-associated infections incidence by a probiotic-based sanitation system: A multicentre, prospective, intervention study.

Haal ziekenhuistechnologie in huis of op kantoor!

Omdat thuis of op het werk minder intensief gereinigd wordt dan in ziekenhuizen, ontwikkelde Chrisal het gepatenteerde ultrasoon Synbio® systeem. Daarmee is het mogelijk om de vele voordelen van de synbiotische ziekenhuistechnologie ook bij je thuis of op de werkvloer te krijgen. Ontsmettingsmiddelen zorgen maar kort voor minder ziektekiemen; de Synbio® technologie voor een permanent lager risico!
 
 

 

VEILIGHEID

De Synbio® producten zijn 100% veilig met ingrediënten die afkomstig zijn uit de natuur. De probiotica zijn afkomstig uit grond en water en de prebiotica uit chicoreiwortel. De jarenlange toepassing van de producten in ziekenhuizen, scholen en kinderdagverblijven getuigt van de hoogste betrouwbaarheid. Bovendien zijn de belangrijkste kwaliteits- en veiligheidslabels toegekend aan Synbio®. Voorbeelden zijn ATCC klasse 1, QPS van het Europees voedselagentschap, het EU Ecolabel en positieve toxiciteitsrapporten van OECD.
Picture
 
Picture
 
Picture
 
 

DE PROBINANO HOME & OFFICE MISTER !

Picture