Reageer

Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)

Nieuwe badkamer
Een nieuwe badkamer was ruim een jaar geleden de reden om een waterontharder aan te schaffen. Nu profiteren we in het hele huis van het zachte water, geen apparaten meer ontkalken, minder zeepproducten nodig en geen aanslag in spoelbakken en kranen. De Northstar gebruikt bijzonder weinig regeneratiezout en is gemakkelijk te plaatsen. Voor een goed advies kun je bij dit bedrijf prima terecht.

Roel Bouwmeester

Zacht en duurzaam
Wij zijn erg tevreden over onze ontharder. De badkamer is nog steeds als nieuw en onze haren blijven zacht. schuim in het bad blijft lekker lang en we hebben veel minder zeep en shampoo nodig. Het scheelt ook behoorlijk in het wasmiddel. Dat is natuurlijk ook weer goed voor het milieu. Wij raden het iedereen aan, zeker als je net een nieuwe badkamer hebt.

Geert Zweers

Opnieuw een waterontharder van Aquaaircare
Wij hebben in ons vorige huis een waterontharder bij dit bedrijf gekocht en zijn inmiddels verhuist en wilden weer een waterontharder, veel informatie opgevraagd bij diverse bedrijven, maar gebruiken opnieuw een waterontharder van aquaaircare, prijs kwaliteit was de grootste reden voor opnieuw deze keuze

H. Vogelzang

effectieve waterontkalker
Al jaren meer dan tevreden met de waterontharder, geen kalkaanslag meer en super zacht voor huid en haar.

H Vrielink