EWO Vitalizer technologie

Technologie

Bezoek de website van EWO Wasser GmbHDe eisen die wij stellen aan producten op het gebied van watertechnologie zijn zeer hoog. Alle producten worden vervaardigd uit duurzame materialen en geven het hoogst haalbare resultaat in waterkwaliteit. Alle effecten van EWO watertechnologie worden onderbouwd door universitair onderzoek en goede referenties.
EWO Energie Wasser Optimierung GmbH is gebaseerd in Oostenrijk en heeft reeds 16 jaar ervaring met het zuiveren en vitaliseren van water. Op alle vitalisatierechnologie zit een 6 maanden niet-goed-geld-terug garantie zodat u zeker weet dat u tevreden bent.

Water ZuiveringBezoek hier de website van CARBONIT

Voor de zuivering van water wordt gebruik gemaakt van membraan- en actieve koolstoffilters van de Duitse fabrikant CARBONIT. Via een uniek en internationaal gepatenteerd proces wordt de actieve koolstof geperst en verfijnd tot hoge dichtheden. De filterpatronen van CARBONIT voldoen aan de hoogste eisen van de LGA en de TÜV.
Door de zeer hoge dichtheid van deze filters wordt het hoogst haalbare percentage aan micro-Klik hier voor de onderzoeksresultaten van onze filtertechnologieorganismen zoals e-colli, salmonella, giardia en ook virussen tegengehouden. Ook chloor, koper, bestrijdingsmiddelen, organische chemicalien (THM’s/VOC’s), medicijnresten (pijnstillers/antibiotica/oestrogenen) en geur- en smaakstoffen bijna geheel verwijderd. Als laatste beschikken de filteruitgangen over een gepatenteerde kiembeveiliging. Het water blijft echter wel rijk aan belangrijke mineralen zoals calcium en magnesium. De filterpatronen van CARBONIT zijn door verschillende universiteiten onderzocht en tot op heden door geen enkele fabrikant overtroffen. klik hier voor de originele onderzoeksrapporten naar de filterkwaliteit.
 

Vitalisatietechnologie

De EWO methode gaat uit van het principe dat elke moderne technologie gebaseerd is op elementaire processen uit de natuur. Door alle onderzoeken op het gebied van structurele waterbehandeling te combineren, ontstaat er een zo goed mogelijke en natuurlijke behandeling van water op moleculair niveau. Door het water op moleculair niveau te behandelen verbeteren de eigenschappen van het water enorm en daardoor ook de effecten ervan op vele gebieden zoals de gezondheid van de mens, het onderhoud aan leidingen, het verminderen van kalkproblemen en het verbeteren van de energie efficiëntie in warmte- en koelcircuits. Vitalisatie van EWO vindt plaats op 3 manieren waardoor er een zeer krachtig effect ontstaat op het gebied van de eigenschappen van het water.
  • Werveling
Net zoals water over de stenen en rotsen draait en stroomt in de natuur word het water door de geïntegreerde dubbele helix van de EWO methode heen geleid. Viktor Schauberger ontdekte decennia geleden dat water opnieuw gevitaliseerd kon worden door het sterk te wervelen. Deze vitalisatie zorgt ervoor dat de structuur van het H2O molecuul ofwel de manier waarop de water moleculen aan elkaar binden veranderd. Dit heeft als effect dat de bijzondere en voor ons mensen zo positieve eigenschappen van natuurlijk vitaal water versterkt worden.
  • Magnetisme
De buitenste laag van EWO producten is gemaakt van een hoge kwaliteit roestvrij staal (duplex staal 1.4462). Deze staalsoort leent zichzelf goed voor magnetisatie. Het leiding- of drinkwater stroomt door het geïntegreerde natuurlijke magnetische veld van het staal waardoor onder andere de kalk in het water van gedrag veranderd. Een en dezelfde stof kan in verschillende kristallijne structuren voorkomen. Dit heet polymorvie en is van toepassing op zowel chemische elementen als verbindingen. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat vitaliseren van water de structuur van het kalk daarin veranderd waardoor er weinig tot geen kalkaanslag meer plaatsvindt en bestaande kalkaanslag langzaam maar zeker verdwijnt.
  • Informatie overdracht
Het informatie water in EWO producten bestaat uit een hoog energetische lading van het puurste bronwater uit Oostenrijk. Dit is verrijkt met een speciale combinatie van hoge kwaliteit additieven die het water wat erlangs stroomt beïnvloedt. Hierdoor gaat het water weer natuurlijke en harmonieuze informatie uitzenden. De gevierde Duitse fysicus Wolfgang Ludwig ontdekte tientallen jaren terug al dat water de eigenaardige eigenschap heeft informatie in zijn omgeving op te slaan en uit te zenden.

Ervaar zelf:VrouwDrinkt

-Hoe uw water lekkerder en frisser smaakt.
-Hoe het zachter en aangenamer aanvoelt bij het douchen.
-Hoe u betere schoonmaak en wasresulaten behaalt.
-Hoe kalkaanslag veel gemakkelijker te verwijderen word.
-Hoe u kunt besparen op de kosten van warm water.
-Hoe planten gezonder en robuuster worden.
Kijk hier welke producten de EWO methode biedt.