Atlas waterontharders elektrisch gestuurd

Atlas Ecowater Waterontharders

• Lange levensduur Een minimum aan bewegende delen, roterende klep met Teflon coating en bijna uitsluitend corrosievrije materialen.
• Volledig automatische werking De computergestuurde installatie stelt zich perfect af op uw persoonlijk verbruik.
• Droge zoutbak Geen zoutkoek, dus de werking blijft optimaal en het risico op bacteriegroei beperkt.
• Zuinigste toestel op de markt Uitstekende prestaties voor zout- en waterverbruik, dus minimale terugverdientijd.
  • 15 jaar garantie bij jaarlijks onderhoud!
  • Compacte afmetingen
  • Afkomstig van EcoWater since 1925

De Ecowater ontharders zijn intelligent volumetrisch en passen hun uitwisselingscapaciteit en regeneratiefrequentie automatisch aan (5 werkingscurves) in functie van het reële waterverbruik. Dankzij de variabele bezouting zal het zoutverbruik bij elke regeneratie geoptimaliseerd worden in functie van de verzadiging van de harsen. Ook het spoelwaterverbruik wordt automatisch bijgestuurd.
Vanaf onze oprichting in 1925, heeft EcoWater Systems een duidelijke visie: zacht en zuiver water aanbieden aan ieders noden en behoeften.
We beschouwen onze klanten als partners en kiezen er daarom voor om een uitzonderlijke klantendienst en after-sales ondersteuning te bieden. Wij bouwen immers een lange termijn relatie op met onze klanten die nog lang voortgaat nadat het EcoWater-product is gekocht. Daar we 95% van onze producten en hun onderdelen zelf ontwerpen en vervaardigen, zijn we er zeker van dat onze toestellen voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen.
EcoWater Systems maakt deel uit van de marmon group waardoor we sinds 1992 ´s werelds grootste fabrikant van waterverzachters voor huishoudelijk gebruik zijn

Met Zoutbak verlichting en Zoutindicator voor het zout nivo