Animal Care Chrisal

 

Het houden van dieren, groot of klein, brengt een reeks uitdagingen of problemen met zich mee; zowel voor de professionele dierhouder (dierenparken, veeteelt, kwekerijen,…) alsook voor de particulier die zijn huisdier(en) in de watten legt.
Een aantal van de volgende problemen klinkt u misschien vertrouwd in de oren:
  • Geurhinder
  • Infecties
  • Allergieën (zowel dier als mens)
  • Huid- of vachtproblemen

Resistente superbacteriën

Heel wat van deze problemen hebben te maken met micro-organismen of ‘microben’. Reeds vele decennia gebruikt de mens bacteriedodende producten (ontsmettingsmiddelen of desinfectantia) in de veronderstelling dat daarmee de problemen opgelost raken. Echter, de laatste jaren wordt ons steeds vaker in de media en wetenschappelijke literatuur duidelijk gemaakt dat het veelvuldig gebruik van deze afdodende producten aanleiding geeft tot resistente superbacteriën die bijna niet meer onder controle te krijgen zijn.

Bewezen oplossing

Chrisal is reeds 25 jaar gespecialiseerd in de zoektocht naar duurzame reiniging- en hygiëneproducten, waarbij probiotica een cruciale rol spelen. We gaan immers de natuur gebruiken om problemen aan te pakken in plaats van de natuur te proberen afdoden.
Met de probiotische reiniging- en hygiëneproducten heeft Chrisal een ware revolutie en bewezen oplossing gevonden voor de steeds groeiende problemen met resistente micro-organismen. De uitmuntende prestaties op vlak van reiniging en geurbestrijding, in combinatie met hun veiligheid en milieuvriendelijkheid, maken van deze producten de duurzame hygiëne waaraan dier en mens nood hebben. Chrisal blijft zich toeleggen op de verdere ontwikkeling van probiotische producten voor steeds meer dieren, dierenverblijven en andere toepassingen. Na verscheidene jaren op de markt heeft Chrisal de koppositie voor probiotische dierenhygiëne ingenomen.

Voor dieren is er een range van producten onder de naam All Friends