Academy kenniscentrum Chrisal

Reinigings handboek Chrisal

Probiotische hygiene chrisal bij huisdieren

Chrisal probiotsche hygiene water

Chrisal is een wereldleider in de productie van probiotische, milieuvriendelijke schoonmaak- en persoonlijke verzorgingsproducten die sinds 1989 bewezen effectief zijn tegen bacteriële resistentie.
 
 • 1989:
  Het begin van Chrisal, het begin van revolutionaire innovatie.
   
   
  Chrisal NV werd in 1989 opgericht door de heer Corrie Gielen. Chrisal was zich van meet af aan bewust van de noodzaak om zich wereldwijd te onderscheiden van grote concurrenten door innovatie en toptechnologie. Chrisal ontwikkelde alkalische reinigers en ontvetters op waterbasis met een hoge reinigingskracht en tegelijk een biologische, niet agressieve en niet toxische werking om tot veilige en milieuvriendelijke oplossingen te komen.
   
  Chrisal investeerde enorm in verhoogde productiecapaciteit en research & development, met een permanente zorg voor kwaliteit en innovatie.
   
  2006:
  De introductie van probiotica in reinigingsproducten.
   
   
  In 2006 legt Chrisal zich toe op het ontwikkelen van hoogwaardige probiotische reinigingsmiddelen. Probiotische reiniging is een ware wereldrevolutie in duurzame reiniging en hygiëne. Het is DE oplossing voor allerhande problemen die het gevolg zijn van het jarenlang (mis)gebruik van chemische reinigings- en ontsmettingsmiddelen. Probiotische producten (PIP) zijn als geen ander veilig voor mens en dier, milieubevorderend (Ecobenefit) en performant.
  Chrisal is wereldwijd uitgegroeid tot de nummer 1 in kwaliteitsvolle probiotische reinigings- en verzorgingsproducten. Chrisal exporteert naar meer dan 58 landen.
  Wetenschappelijke studies bevestigen meer en meer de noodzaak en het belang van probiotische hygiëne, vooral in ziekenhuizen en de zorgsector, waar het probleem van de superresistente bacteriën zich het hardst laat voelen.
 • 2016:
  Verdere productontwikkeling en sensibilisering
   
   
  Begin 2016 kiest Chrisal resoluut voor een doorgedreven B2C strategie en legt het de focus op een dynamische product en business development strategie. Via opvallende marketingacties heeft Chrisal tot doel het grote publiek te sensibiliseren voor de weldoende werking van haar geavanceerde probiotische schoonmaak- en verzorgingsproducten op mens en natuur en zo haar voorsprong als toonaangevend fabrikant in probiotische producten wereldwijd te verstevigen.